пʼятниця, 15 квітня 2016 р.

Розмальовка «Вивчаємо англійську абетку»


Розмальовка «Вивчаємо англійську абетку»

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – розмальовку за літерами англійської абетки, що у цікавій формі познайомить малюків із літерами англійського алфавіту, а також чудово розвиватиме їх дрібну моторику та координацію рухів.

У завданнях дитині необхідно розмалювати зображення, що ілюструє певну букву англійської абетки. Завдяки виконанню цих захоплюючих завдань дитина навчиться впізнавати літери англійського алфавіту та знатиме їх написання, що стане основою для подальшого навчання читання та письма.
Виконання завдання також сприятиме розвитку кольорового та просторового сприйняття дитини, прищеплюватиме художній смак та пробуджуватиме її мистецькі здібності.
Працюючи над кожним завданням розмальовки дитина матиме змогу досягти вправності кистей рук, а також розвити зорово-рухову координацію.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.
Завантаження практичних завдань доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.
Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьківа також розвиваючі завдання для дітей різного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар