середа, 27 квітня 2016 р.

Вибір підручників для 8 класу!

     Видавнича група «Основа» — загальновизнаний лідер на ринку педагогічної преси та, зокрема, на ринку шкільної та дошкільної методики. Уже 14 рік ми плідно співпрацюємо з органами управління освітою і закладами освіти всіх рівнів.
     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 5.02.2016 №78 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для учнів 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів», Видавнича група «Основа» бере участь у вказаному відборі з проектами підручників для 8 класу — Англійська мова, Хімія, Література (інтегрований курс), Зарубіжна література, Російська мова (підручник для ЗНЗ з українською мовою навчання. Вивчення з 1 класу), Російська мова (підручник для ЗНЗ з українською мовою навчання. Четвертий рік вивчення), Російська мова (підручник для ЗНЗ з російською мовою навчання).
      Ознайомитися з текстами оригінал-макетів цих підручників можна за посиланням http://book.osnova.com.ua/superserie/25 . Для інформування педагогів щодо особливостей і переваг згадуваних підручників Видавнича група «Основа» проводить безкоштовні заходи з їхніми авторами: вебінари, круглі столи та майстер- класи. Після закінчення конкурсного відбору буде налаштовано гарячу лінію зв’язку з авторами.
     Запрошуємо до участі в безкоштовних вебінарах, які відбудуться 4 і 5 травня. Детальніше 

Немає коментарів:

Дописати коментар