понеділок, 11 квітня 2016 р.

Виконання плану заходів в Сильченківській ЗОШ

 Учні 10 класу Сильченківської ЗОШ І –ІІІ ступенів виготовили постер. На постері приєднані кишеньки для кожного класу, де учні збирають матеріали про англомовні країни. Є одна загальна кишеня, де розміщений план заходів щодо проведення року англійської мови в нашій школі.
Із метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, естетичного виховання, духовного багатства учнів у період із 15 по 20 лютого 2016 року у Сильченківській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів був проведений Тиждень англійської мови. Дітям були представлені завдання не лише з програмового матеріалу, але й з елементами країнознавства.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня були проведені такі заходи:

У понеділок 15 лютого відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня англійської мови. На ній було оголошено план заходів на тиждень. Також я, як учитель англійської мови виступила із повідомленням на тему “Важливість вивчення іноземної мови у сучасному світі”.

У вівторок 16 лютого проводився конкурс стінгазет на задані теми серед учнів 5 – 11 класів. Діти підійшли до виконання завдання старанно, творчо та оригінально. Учні проводили дослідницьку роботу.

У середу 17 лютого відбулася патріотична гра-змагання серед учнів 9-11 класів “We love Ukraine”. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, прищеплювати любов до Батьківщини, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. Зрештою, із мінімальним відривом перемогла команда “Патріоти”.

У четвер 18 лютого усі охочі могли спробувати себе в конкурсі який проходив під гаслом «Кращий читець». Учні декламували вірші, римівки та скоромовки на пам’ять.

У п’ятницю 19 лютого з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвалися відеофільми та мультфільми різного рівня складності. Також у цей день були підведені підсумки проведення Тижня англійської мови та відзначені найактивніші учні.

3 березня в 11 класі був проведений відкритий урок на тему «Українські художники» з використанням ІКТ. На уроці учні розширили свій кругозір, дізналися багато цікавого про музей «Українського живопису», навчилися описувати картини та розповідати про відомих українських художників на англійській мові.





Робота в групі (учні малюють малюнки за реченнями які їм говорять їхні групи, але самих малюнків вони не бачать).

18 березня учні початкових класів продемонстрували інсценізації казок «Fox and Crane», та «Cock and two mouse”.



Немає коментарів:

Дописати коментар