четвер, 17 березня 2016 р.

Програма eTwinning запустила новий сайт для саморозвитку вчителів

 Програма eTwinning запустила новий сайт для саморозвитку вчителів

В ітвіннерів з’явилася чергова можливість для розвитку – новий міні-сайт від eTwinning під назвою Self Teaching Materials (Матеріали для самонавчання). Його мета – стати додатковим інструментом/орієнтиром для вчителів-ітвіннерів у їхній діяльності в програмі. Тут можна буде дізнатися як планувати проект, як керувати TwinSpace, яку користь вчитель отримує від професійного розвитку в програмі тощо.
Міні-сайт включає в себе навчальні презентації та відео (різними мовами), які структуровані у тематичні модулі. Наприкінці кожного модулю ітвіннери зможуть пройти спеціальне опитування та дізнатися, наскільки якісно вони опанували новий матеріал. Якщо більшість відповідей вчителя будуть правильні, він отримає високі бали та підвищить рівень професійної активності в програмі, що відобразиться у його профілі на порталі eTwinning.
Сайт поділено на 5 модулів:
  • Ключові основи eTwinning
  • Комунікація в програмі
  • Співпраця в eTwinning
  • Професійний розвиток та нетворкінг
  • Як організувати якісний проект
Упродовж року модулі будуть наповнюватися корисними матеріалами. Тож не пропустіть шанс протестувати свої знання про програму! При цьому не важливо, початківець ви чи досвідчений ітвіннер – кожен знайде тут корисну інформацію для свого розвитку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар